27.3.2016

Usein kysyttyä

Voinko tulla leirille vaikka en ole aiemmin soittanut tai laulanut?

Ehdottomasti voit tulla leirille! Leirillä on hyvä aloittaa laulu- tai soittoharrastus, sillä saat opetusta tiiviisti kuutena päivänä henkilökohtaisesti ammattitaitoisten opettajien johdolla. Lisäksi pääset heti kokeilemaan musisoimista muiden soittokavereiden kanssa. Jos aloitat soittoharrastuksen leirillä opettajat suosittelevat valitsemaan yksityisopetusta bändin tueksi.

Tarvitsenko oman soittimen leirille?

Oma soitin ei ole välttämätön, mutta suositeltavaa etenkin kitaristeille, viulisteille ja sellisteille. Mikäli sinulla ei ole omaa soitinta voit tulla leirille, mutta muista ilmoittaa siitä ilmoittautumislomakkeessa. Leiriltä saa lainaksi rajoitetun määrän soittimia, mutta niillä voi harjoitella vain leirin tiloissa.

Miten leiriläiset jaetaan bändeihin?

Leiribändit jaetaan iän ja soittokokemuksen mukaan. Toiveita voi esittää ilmoittautumiskaavakkeessa ja myös valmiit kokoonpanot ovat erittäin tervetulleita leirille!

Mitä leirillä lauletaan tai soitetaan?

Leirillä lauletaan ja soitetaan sekä uusia että vanhoja siistejä biisejä. Voit esittää toivomuksia myös omalle opettajallesi. Mikäli sinulla on joku erityinen kappale mielessä, niin kerro siitä jo ilmoittautumisvaiheessa, niin opettajat voivat etsiä nuotteja ja äänitteitä kyseisiin kappaleisiin.

Voinko majoittua leirillä? Mitä tarkoittaa perhemajoitus?

Vapaaehtoiset perheet majoittavat ulkopaikkakuntalaisia pientä ruokakorvausta vastaan. Majoitukseen kuuluu aamupala ja iltapala perheessä sekä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset. Leirillä on mahdollisuus nauttia lounas ja välipala.

HUOM! Kesän 2021 leirillä vältämme perhemajoituksia, ulkopaikkakuntalaisille suositellaan vuokramökin vuokraamista. Jos majoittumisen suhteen on ongelmia, ole yhteydessä leirinjohtajaan (Anna Halmetoja, puh. 050 5208859,  juukamusisoi@gmail.com).

Jäikö joku asia mietityttämään?

Lähetä kysymys juukamusisoi@gmail.com